Netiquette

Kära fotografdeltagare,

vi vill att alla deltagare gör det möjligt att upprätthålla en trevlig kommunikation. Vi ber er därför att använda ett artigt sätt inom vår grupp. Kom ihåg att det sitter människor i andra änden och deras känslor kan såras lika mycket som dina.

Netiquette-regler:

Var tydlig:
När du publicerar ett inlägg, tänk på att inlägget kan läsas av människor från alla delar av Europa. Undvik regionala dialekter och använd tydliga, fullständiga meningar, så att så många som möjligt kan förstå.

Var vänlig:
Vänlighet främjar kommunikationsutbyte. Om du gillar något du läser eller ser så dela det gärna med andra. Attackera inte andra deltagare personligen. Avstå från förolämpningar och tänk på din ton. Ironi och tvetydighet misstolkas ofta, särskilt på Internet. Formulera kritik artigt, objektivt och så konstruktivt som möjligt.

Respektera andras åsikter:
Om ett av dina foton eller något av dina inlägg kritiseras eller får ett negativt betyg, håll huvudet kallt. Läs igenom inlägget i lugn och ro, fundera på om du vill svara på det och skriv en objektiv kommentar. Var inte långsint och förlåt förolämpningar.

Var uppmärksam på lämpligt innehåll:
Innehåll med rasistiska, sexistiska eller andra brott mot mänskliga rättigheter vill vi inte se här.


Om du följer dessa enkla förhållningsregler kan vi ge alla ett fantastiskt forum och en spännande tävling med ett livligt utbyte av foton och åsikter. Ha det så kul!

Partner
  • Kerbholz
  • Olympus
  • Intrepid
  • PROCOLOMBIA
  • PROCOLOMBIA
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description