Pixums stora sommar-fototävling

Endless Summer

Fristen för att ladda upp bilder till Pixums stora sommarfotokonkurrens har slutförts. Under de senaste månaderna har mer än 13 000 bilder lämnats in. Det är bara så fantastiskt! Vi tackar dig många gånger för alla deltagare. Pixum juryen är redan på väg att utvärdera bilderna så att vi kan presentera dig till tävlingens vinnare så snart som möjligt.

Priserna
Huvudvinnare
Huvudpriset är en drömresa efter eget val till ett värde av 2500 euro.
Vinnare per kategori
För var och en av de sex kategorierna utses en vinnare. Priserna inkluderar en lyxig övernattning på hotell efter eget val (kategori: Hembygd), ett utomhuskamera-set (kategori: Natur), en smartphone (kategori: Möte), en drönare (kategori: Höjd), fickpengar till din nästa kryssning (kategori: Vatten) och en surfplatta (kategori: Former). Alla kategoripriser har ett värde av 500 euro vardera. Dessutom kommer varje kategoris vinnare att belönas med ett presentkort från Pixum till ett värde av 200 euro.
Vinnare per land
Dessutom kommer en vinnare per deltagande land att koras. Vinnaren kommer mottaga Pixums Fotopris, en prissumma på 500 euro och ett Pixum-presentkort till ett värde av 200 euro.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description